Morgonträning och Helg-update.


DSC04687
Måndagens morgonträning på  gymmet gick bra. De öppnar 06.30. Btw ser min mobilkamera ut o va lika morgontrött som jag. Bilden har jag MMS-bloggat hit från mobilen såklart.

I fredags vart det filmkväll med Tomas G (känner 11 Tomas/Thomas)
Vi såg på Fast And The Furious- Tokyo Drift.
`
Lördagen spenderades med Peter S (känner dock bara 6st Peter)
Även han från ungern precis som Tomas G. Vi Fixa lite på terrariumet, skruva ihop en motionscykel och sen kolla vi på film. Nånstanns här i mitten bakade Vicktoria nya mackor som idag Måndag redan är slut!! (Peter fick smaka en o resten kidnappades av pappa) så nu måste jag baka igen. *pust*

Söndagen jobbade jag i exclusiva Showroom Högdalen och A. lyckades börja prata hälsa o kostrådgivning med mig så han fick sig en liten föreläsning både innanför och utanför butiken så tillslut kom ja från jobbet ca 30min efter att jag slutat jobba. *skratt*  

 Så nu är det måndag och jag har skicka mina info-blad på tryck så nu ska ja införskaffa lite nya arbetsuppgifter!


Fast And The Furious..DAMN i want my car.. =)

Den filmen ger juh inte alls "ha-begär" efter min drömbil...ajjjj ajj..

Igår kom mamma förbi sin halft deppade dotter efter jobbet o gav henne lite massage..vilket ledde till att späningarna som gjorde henne så deppad löstes upp och hon måde genast bättre. Jag vill inte vara en skruvad sköldpadda =/

Btw träffade jag Tomas igår...de va ett tag sen..saknat honom faktiskt. Vi åkte hem till honom o kolla på hans nya lägenhet..(jag har sett den men de va innan han flyttade in i den o börja göra iordning) Nu hade han köpt ny Projektor...ny soffa...schyyyst innertak med ordentligt dim-bara spots.. golvspots i hallgolvet  och haft målare på besök som målat väggarna riktigt schysst...en bred bord över hela väggen och en plommonfärgad avdelning där han ska ha en "öppen spis"...det var tokfint nu =)


how ever..vi kollade på Fast and the Furious- Tokyo drift.
Den var hel okej...handlingen asså funkade juh men ja är mer intresserad av bilarna o körstilen.
 
Fick lite mersmak på den där kursen Seth fundera på att ha på Stunt Skolan om Precitions-körning...skulle vara grymt coolt!

Så nu Seth....ändan ur vagnen! jag vill drifta =)

Somnade där och kom hem runt 08.30 imorse, så nu ska jag ta hand om min monsterödla och jobbiga lägenhet.

Btw är ja fortfarande hypersne..kan knappt gå it HURTS! *grr*


Jag - en skruvad sköldpadda?

handstandbryggaAkroboysshouldakro

Mjo..kanske...En viss kille som masserade mig sa: "Slappna av! du är ju hård som en sköldpadda!"
och så är nog fallet just nu. Whiplash-feelings och knakande i nacken får hela mig att vara på helspänn, hela tiden. Så när jag får lite tid blir det ett besök till Naprapaten Daniel så får han mecka ihop mig igen. För förutm nacken är jag Skruvad! (ja de visste ni redan va ;)  men de va inte så jag mena..jag är sne i både rygg och höft åt olika håll.

Nog med gnäll, igår såg jag en film med en förebild inom kampsport...Mark Dacascos. Filmen va ju inte den bästa (D.N.A) men den funkade bra som bakgrundssyssla medans jag skrev mina artiklar till hemsidan.

och bättre blir det!
I Tisdags efter en vanlig tråkig dag i högdalen (det kommer vänta!) så åkte jag utan att passera "Hem" direkt till idrottshögskolan. Dagens träning bestod av att hoppa Trampolin!

Heeeelt jävla f a n t a s t i s k t underbart! Me Löööv!

Tyvärr blev det inga bildermen jag får väll ordna några nya därifrån oxå.
DSC04685
MMS-Bloggning på promenaden hem från jobbet. Tagen över slussen där det va nånslags polispådrag.


Måndag morgon..




DSC00188SBCDSC00190
1.Frukost = Rågbröd (utan äckligt smör såklart) Lax, Ruccola, Tomat och lite örtkrydda) Kaffe+lite mjölk
2.Mellanmål =Shapy Fitness Meal + en kopp med jordgubbar *mums*
3. Lunch= Chili/cayenne Marinerad Kycklingfile(i bitar), Brysselkål, Morötter samt Biff-tomat.

Men vi börjar med söndagen, jag vaknade...seg..igen...dock inte bakis denna gång då lördagen bestod av film och krabba till middag. Hasa mig ut en liiiten kort ynklig morgonpromenad runt närliggande kvarter innan jag gick hem duscha o bytte till "arbetskläder" alltså högklackat kostymbyxor och mörkbrun stickad lite tjockare polo-tröja *burr* börjar bli kallt nu.

Jobbet flöt på som vanligt och jag hann skriva några artiklar till hemsidan mellan kunderna. Åkte hem...handlade på VI Högdalen först. När jag kom hem bakade jag " Protein Muffins" Receptet kommer jag lägga i recept registret på min kostsida sen. Men de innehåller bland annat: Äggvita, Proteinpulver, Lätt-kesälla och Dinkelmjöl.

Läs SugerPies blogginlägg om mina muffins på följande länk;
http://ladivasugarpie.blogspot.com/2006/10/gemigmuffins.html  
Gumman! Vi bakar massor med proteinmuffins, går promenader och lagar bra mat när du kommer till sthlm o hälsar på! *lovar*
 
Har skänkt bort så mycket bröd till nära och kära på senaste så det börjar redan bli dags att baka nytt. Ska prova ett nytt recept som jag ska modifiera lite för nyttigare resultat. Men tror jag ska göra nån variant av nyttiga Scones. Blir de bra lägger jag ut recepten sen såklart.

Så efter muffinsbaket vart det en Fajitas med kyckling, ruccola,gurka,tomat, toppad med lite kesella och lite sweetchili. Skivade även ner ett par feferonisar.

Sen vart det till att göra matlådor av resten, en dammsugning  och en maskin tvätt lyckades jag också åstadkomma. Så jag får väll Vika tvätten och torka/moppa golvet ikväll då.

Skrev nog 1 till artikel iaf när jag var hemma innan det vart läggdags runt 12.30 vilket är på tok! försent eftersom klockan ringde 06.30

Måndagen alltså:
06.30 Mobil-väckarklockan tjuter till med Escadas "wouldnt it be good"
Vicktoria hasar sig upp hälsar på ödlan i vanlig ordning och skuttar in i duschen.
Sen vart det en promenad Skanstull-sveavägen in till jobbet och ja...nu sitter jag här...1gata bakom sveavägen 100m från konserhuset och tittar ut genom fönstret på det gråa blöta plask-blask vädret som jag knatade hit i. Skönt att komma in i värmen och dricka sitt morgonkaffe o äta frukost =)
*jobba jobba jobba*

Nu är klockan 18 ocj vi har haft möte samt blev serverade middag bestående av en räk/majonäs/ägg/rågbrödmacka med smööör och en med rostbiff rågbröd m smör o nån annan gegga med rostad lök. Vad tycker vicktoria om detta? Jag lider av Smör och Majonäs förrakt! haha..men ja lyckades peta ut äggvitan salladsbladen och räkorna va väll hyfsat inrörda i majonäsen o ett rågbröd MED smör...fatta..Vicktoria åt smör! EWW men äta bör man..annars dör man har jag hört?! även om ja har ett par extra kilo så jag klarar mig nog iaf med blott ett snabbt fallande blodsocker. Nåja rostbiffen va toppen den klarade sig undn all sörja.

Nu ska jag fika lite med arbetskamraterna och avsluta det hela innan det blir hemgång..om det inte SPÖregnar blir det nog en promenad hem faktiskt.
Kan behövas efter majonäsen och smöret ;) haha usch.

SBC
Här jobbar jag!

Lördagmorgon alá bakis typ

Som ni vet blir jag inte "bakis" alltså huvudvärk o liknande. Men jag är seg..seeg men jag är oxå rastlös.....satt och kolla gymmets öppettider men de får nog vänta för ja började må lite lätt illa. Dricker ju så sällan så kroppen fattar inte riktigt varför ja häller i mig massa gift lixom.

I går va det Fias 25års-dag så vi samlades ett gäng tjejer (ca 10-12) på "Hotellet"  drack ett par glas vin ihop..Gav fia en liten flaska av min parfym som jag använder....hon har vart sugen på den bra länge nu men den finns inte i sverige så ja fick beställa av pappa när han var i spanien på konferens för nån vecka sen. "Halloween" heter den konstigt nog.

Hitta den när ja bode nere på Mallorca en sommar o jag o tjejerna va i palma o shoppade. De smet in i en parfym affär....jag har aldrig vart så där jättemycket för o gå o sniffa på flaskor så ja strosa lite bakom o läste på förpackningarna...läste halloween..gick en stund till...började fundera på vad kan halloween lukta??? så jag gick tillbaka...luktade o sen direkt till kassan... ett riktigt kap!!! Så trots sitt udda namn är denna parfym helt underbar.

Ja krogen va vi på ja...vi satt vid ett bord på gården...tills de stängde utedelen....på väg in träffde vi på mina darlings Peter och Macki...sötnosar! 

vi skaffade ett nytt bord inne och Peter bjöd hela tjejgänget på champange. Vilket uppskattades av alla tjejerna..=)

Efter ett tag drog vi vidare till Undici

Nu ligger jag här i sängen med datorn på magen o saknar alla bakisdagar med Snuffsan, Danne, Falken mfl. Jag jobbade juh 7dagar i veckan lr nått på den tiden så jag gick upp på morgonnen hasa iväg till jobbet i hammarby sjöstad...när jag slutade tog jag färjan över till södermalm (liten söt gratisfärja som går över till andra sidan) sen en promenad hem längs vattnet...
Väl hemma satt killarna redo med både mat, film o läsk...sen va det bara att maka sig in i soffan lr ligga lite halft över nån annan...ja som ett gäng trötta sälar! , det var tider det!
 Varje gång man kom hem stod det n ny väska i vardagsrummet och surprise! så hade man ännu en inneboende hehe. Så kort o gått för idag...i miss the old days.

Nu ska jag försöka "shejpa upp" mig och gå o göra nån nytta av den här dagen.


GRATTIS SOFIA!


Torsdag och Spanienprojekt.


Idag tjänade jag 40kr extra! Och fick en morgonpromenad på köpet. Jo lika tokig som alltid...jag tog en promenad in till jobbet, skönt att gå...läser tidningen och lyssnar på radion på vägen och vips är man framme. Skanstull- Hötorget.


Idag blir det en dag med massor att göra. Vi har fått nya bilder från spanien och jag kommer att arbeta med det projektet hela dagen. Här är en bild på hur långt husen har kommit. 9 av 16 är sålda så jag har några kvar att sälja på mässan i Göteborg i november.
 
Idag vart de inte frukost förräns nu...en portionsförpackning yoghurt med lite keso och massa kaffe och frukt. Det bästs med huvudkontoret är nog allt fruktkorgarna måste jag säga *skratt*

Blir en sväng till Hem och Villa mässan vid lunchtid då vi på säljavdelningen åkter dit i samlad trupp. (frivilligt om man vill eller inte)

Spanien

Det vart en promenad hem oxå...Hötorget-skanstull men det vart varken tidningsläsning eller radiolyssnande. Därremot gick jag och skrattade, pratade och skojjade i telefonen..underbara vänner an har =)
Hela vägen hem var fyllt av trevliga samtal =)

Kom hem vid 19.30 och eftersom ja somnade så sent igår är jag riktigt trött. Det vart yoghurt med linfrö,solrosfrö,sesamfrö, och frebacos osötade fullkornshavre-ringar toppat med lite cretansk honung från berget Pefki.

Sitter just nu och kollar på "du är vad du äter" och funderar på om ja ska orka träffa W som ringde för en stund sen och fråga om ja ville hitta på nått.

Vi får se men jag tror jag ska gå o lägga mig på en gång nästan jag är grymt trött.



"Brorsan" på besök, dagens bästa händelse =)

brorsan2brorsan1brorsan3

Idag fick jag jobbar över...uff...sen handlade jag på vägen hem så ja kunde göra matlådor...ska upp till huvudkontoret imorgon o börja jobba på vår mässmonter för spanien på svenska mässan i göteborg 10-12e november..(allt klart i god tid ni vet)

hem kom ja och vid 20-tiden så kom brorsan över och vi låg i soffan o diskuterade allt från "drömmar" och en kille ja dejtat en del. Men även allt från datorfenomen(läs problem) och arbetskläder. Sen pilla han mig i håret tills ja somna! han försöker dega ner mig för han vet jag inte kan bitas när jag är trött...han är nämnligen min favvo bit-leksak...när det kliar i tänderna lite sådär  hahaha.

Näe nu ska ja gå o sova så ja orkar upp imorgon. Nattinattiii (mitten bilden är gammal som gatan..de på sidan är sen i somras)

Varför går Vicktoria och lägger sig 02 på natten när klockan ringer 06.30? 
Kan nån klubba ner mig i sängen ..runt 22 vore önskvärt?!!


MMS-Bloggning från Fältöversten/Östermalm

DSC00181
Shopping sysselsätter jag mig med i väntan på att träningen börjar. Drog upp min gamla skada som uppstår pga sne rygg och höft igen på träningen så det blev lugnt. Därremot tog jag en riktigt lång promenad hem från östermalm/stadion/idrottshögskolan - skanstull på söder. Skönt o mysigt o gå o kolla på alla människor vid stureplan hihi =)

MMS-bloggning från butiken.

DSC00180
Så här ser det ut i min butik. Här säljer vi lägenheter i sverige och hus i spanien,

www.sbc.se  och www.montverd.com 
för den som undrar vad jag jobbar med =)

Showroom Högdalen

Well..dagen började med en morgonpromenad och en arg Vicktoria eftersom de gör ont överallt när ja går..känns som ja får benhinneinflammation o ichias o lite till...är så sne i ryggen igen..  pest! grrr


Efter morgonpromenixen blev det en proteindrink och ett äpple *frukost*  jag hatar ju att äta frukost..det är bara inte in grej...har inte tålamodet. Därremot är ordvalet "hotell frukost" så är det nånting helt annat vi pratar om. Då kan ja spendera evigheter på att frukostera...strosa runt bland kaffe yoghurt och frukter, läsa tidningen, ta lite kaffe till o bara njuta...fan va ja saknar hotellfrukost..gärna på lyxhotell med uteservering, beach och havet som utsikt lr hur "Sugarpie"?

Nu sitter jag i visningsbutiken i högdalen iaf, funderar om ja ska smita in i butiken brevid och se om de har några nya fina skor. Det är med största sanolikhet högdalens mest populära affär och de har faktiskt riktigt bra skor oxå men de kostar juh som om de låg på bibloteksgatan hehe..

Är på jakt efter en ny väska oxå...en mellanstor modell, gärna lite glammig och med massa bra fack att stoppa mobiltelefoner o sånt i =)  får se vad jag hittar som klarar min ekonomi...senast jag såg en ja kunde tänka mig kosta den 3000kr..matchande plånbok mm kosta närmare 1000lappen oxå ..för 3-4000 kr kan ja åka tebax till kreta o bo på lyxhotell ett par dagar...så de blir nått lite mer billigare..glad om ja hittar nått användbart för en 5-700 iaf.

ska väll ta nån bild på butiken så ni kan få se hur de ser ut...får se om de blir nån tid över =)


Tråkig måndag med dagdrömmar om min ÄLSKLING!



Idag har vart en tråkig dag på jobbet och det har inte hänt  n å g o n t i n g.... a l l s..

så jag har spenderat större delen av dagen med att drömma om min älskling...ja jag älskar dig SÅÅÅÅ mycket...du är så fin, sexig och het så vacker charmig och glänsande... I LOVE YOU!

och den jag pratar om är förståss denna skönhet :

 bilen


Söndagsnytta

FredagsbakDSC00178DSC00177

Ja som ni vet börjades dagen med en morgonpromenad och en smoothie till frukost (se tidigare inlägg)
Jobbade i fabulösa exklusiva "Showroom Högdalen" som ja valt att kalla vår lilla visningsbutik där.


Nåja..jobbet gick bra och de jobbiga människorna va troligtvis hemma o sov tills ja skulle hem och där va juh den jobbiga spärrvaken..han frågade om ja verkligen hade pojkvän nu (sisst sa jag att ja hade det hehe) och ja intygade att jag hade minsan en riktigt bra en...dessutom fråga han hur länge jag haft det nu..o massa andra frågor...mind your own damn buisness!

hade på mig ringen från mamma för att undkomma vissa raggförsök så ja veva runt lite med handen så han skulle se..hehe nåja tillslut stämplade han biljetten och ja fick gå igenom (kom folk bakom)

Väll på trygg mark i skanstull igen så stannade jag på vivo o köpte chashewnötter o lite andra grejer till brödbaket. Sen vart det hem och baka av...hade samma ingredienser som tidigare brödbak men bytte hasselnötter mot chashew efter som pappsen är allergisk och bröden var till honom. Så petade jag i en portionspåse med proteinpulver för att höja proteinvärdet lite till. Supernyttigt tokhälsosamt *skratt*

Efter brödbaket började jag bli hungrig så då slängde jag ihop lite "rester" så det blev en citruskryddad lax och räkwok (scampiräkor) med diverse färska grönsaker ( för de på påse är liiite nästy...mosiga vattniga o tuggmotstånd= noll..

Sen ringde W och ville komma över...de fick han inte men tills slut gav ja med mig...de vart inte så tokigt iaf...vi gick o hyrde en film o kollade på sen fick ja lite massage efter...fast den skillde sig lite från standard massage..den va mer sensuell/porrig haha..men lugn kära läsare..kläderna behölls på och massagen skedde på rygg/axlar så det var väldigt oskyldigt iaf!

Runt 1 kom väll tjejen äntligen i säng och sov gott hela natten (för er som undrade så...sov jag E n s a m!


Fastfood frukost på väg till jobbet.

DSC00178
Fastfood frukost på väg till jobbet.

Morgon promenad över slussen. Fint väder idag, härLigt!

DSC00177
Morgon promenad över slussen. Fint väder idag, härLigt!

Testar att MMS-Blogga från mobilen!

4winter
Detta är bara en test...mms-bloggar från mobilen så bilden är väll 1år gammal iaf..ser ut som bambi på hal is där fötterna glider isär på golvet  *skratt*

Fredagsbak

I fredags så bakade jag bröd på alla dessa ingredienser förrutom äppelmos och persikorna.
Honung använde jag bara 1msk till en hel limpa bröd.
Jag hade även i filmjölk, bikarbonat och salt mm.
Supergott och jättenyttigt.
Nästa gång ja bakar blir det nog proteinmuffins.





I Fredagsbak



Nu testar vi bloggiz =)

Och hoppas på att den funkar som jag vill =)
Bilden är från årets sista segling när vi va ute o jag hade lunginflammation så ja mådde lite halvkass..men sova i solen gick bra tills jag börja hosta o pappa tyckte att ambulanshelikopter därifrån (för några år sen) inte behövde upprepas så vi åkte hem. 1dyng va vi ute iaf =)

Dag ett bestod av utsegling till sandhamn samt Hummer-middag med pappsen...de stora rackarna inhandlades i söderhallarna på väg ut till värmdö där vi har båten. Efter maten gick vi upp en sväng på krogen och delad på oss..själv kom jag hem runt 02-tiden och då va pappsen redan hemma.

Dag 2 bestod mest av hostattacker, gick och mötte Peter Grönros, Da Silva och Johan som kom ut o hälsa på en sväng. Dagsutflykt för gänget från uppsala. Dessa grabbar är för övrigt riktiga toppenkillar! Tvärr hade jag fått feber o hann inte umgås så mycket med dem utan bädda ner mig under ett täcke på däcket i solen nån timma innan vi åkte hemmåt.

 

                                

På Segelbåt med lunginflammation *uff*