Måndags tårta och champange

Måndagstårtor och champange firades Jag och Suss me på måndags eftermiddagen. Vi har nu sålt klart vårt ungdomsboende i högdalen. 78 lägenheter sålda!
Efter jobbet gick jag och pappa på bio o såg Casino Royal. Den var helt okej.




Klicka på bilderna så blir de större =)  Coola tårtor o de här är bara 3 av 5.

1a Adventshelgen vart det mycket bakandes. På fredagen bakning och middag hemma hos mamma. På lördagen kom Magnus hit och vi kollade på film och vid 00.00 när det blev 1a advent så drack vi glögg o åt lussekatter. På söndagen vart det träning och sen hem till pappa och baka och äta middag.

Pappa och jag lyckades med det grymmaste lssekatterna någonsin..mamma kommer inte bli glad nu! Hennes har alltid vart number one förrut hehe.
Vi körde vetemjöl special,kesella och färsk saffran ist för sån man köper i kassan på ica. Resten av knepen bakom vårt recept är gamla släkt knep som inte får avslöjas hur som hellst ;) Resultatet vart lagom fluffiga, saftiga och sol-gula lussekatter med små röda stänk från saffranet precis som äkta vanilj blir i vaniljglass =)
Just nu säljer vi Mälarhöjden om någon sklle känna sig manad att köpa en 120kvadratare med sjötsikt!?
Eller kanske en villa i spanien kan locka?

.Helgen som kommer blir det Julbord på fredagen på Fjäderholmarna (ett av de bättre och trvligaste julbord som jag vart på, fräscht, rent, mysigt, liten båttur ut dit , levande ljus pepparkakshus och supermysig atmosfär. *rekomenderas*

Lördag och söndag blir det träningsläger på lagnövallen. Söndag ska man kanske försöka julpynta? lr vad säger ni...det är aldrig samma sak när man är singel asså...men nån liten ljsstake lr stjärna kanske man kan fiska upp från förrådet.