Lägenheten

Vet inte varför ja fick för mig o lägga upp bilderna *skratt* men vi har 2bilder på den hemma byggda väggen som fick ta bardiskensplats..(bardisken står numera på ett cafe 100m, härifrån)

Klicka på bilderna så blir de större. =)








Ett stycke fönster...varför fottar ja sånt här? tristess kanske hehe.




Tv-bänken! som jag försöker intala mig själv att det är ...är mitt nya terrarium...mitt? ödlans såklart. Försöker låtsas att jag inte alls vet vad som gömmer sig under duken för då måste jag ju ta tag i det och göra klart det. uff...



ja så här ser det ut hemma hos mig =)

Drogad på krogen =/

Japp... 2,5 glas vin på ett par timmar gav en ganska oväntad effekt. Ja för när hela världen snurrar  och det går vågor på samma gång och man får fixa hjälp för att ta sig 200m hem..(skönt med nära hem)  Uff.. Tvärdäckade sen iaf efter att ha kollapsat på badrumsmattan 2ggr(Me loove mina mjuka badrumsmattor), sen gick ja inte o väcka. Peter fick bära mig in till sängen o sen la han sig som en lydig vovve på soffan o sprang o kolla till mig under natten så jag levde.

TACK PETER S!! för att du tog hand om mig!

Ja här kommer en bild (peter fotta) på en gravt illamående trött och snurrig liten tjej som satt o försökte dricka varmakoppen och få lite frisk luft i förmiddagssolen på uteplatsen. Innan jobbet...kom lite sent till jobbet men de va inga kunder där så ja tror jag kommer undan med det. Det va riktigt varmt o skönt i solen även om de ser ut som madam på bilden fryser så är det mest illa hon mår. (men visst lite kallt va de juh men ja har en tröja under den där oxå =)
Hoppas alla mina darlings haft en underbar knark-fri helg!

122192-27

Göteborgsbilder

På söndag kommer jag hem igen...idag är bara fredag. En bild från mitt hotellrum och en från mässan jag är ju då den lilla blonda =)

massanGöteborghotellet.

Träning is the shit - Vicktorias Lyckorus

Dagens lunchträning resulterade i en halvtimma xtra på gymmet och ett sagolikt LYCKORUS efteråt.
Just nu är jag tränings-hög jag svävar på små moln och mår så bra i hela kroppen att jag vill stanna här för alltid, i mitt rus...från träningen.

VIlket på nått sätt får mig att känna djup sorg för alla soffpotatisar som inte får känna det här. Just nu tänker jag på min pappa..jag förklarade känslan för honom, i somras...när han undrade vad som drev mig till alla promenader o träningspass.

Vad var belöningen förrutom att komma i form..jo ett lyckorus...på vägen tebax efter gymmet gick jag ut i vinterkylan som nu råder och det gjore mig ingenting. Jag är lagom uppvärmd för att snarare se den som behagligt svalkande. Solen sken och hela jag lyser som en liten sol..kvittrar som en fågel och mina ögon strålar ut lycka...

Min pappa förklarade att han NOG kom ihåg känslan från när han va ung och tränade...så nog förstod han vad jag menade men det var juh många år sen så han har nog glömt själva känslan. 

Just nu...im on top of the world...jag klarar allt...just i denna minut är jag BÄST! Jag har inga komplex, inga problem, inga krav, ingen press, ingen stress.  

Om så bara 1 av 100 träningspass ger detta lyckorus, så e de fan värt det iaf!

Iväg o träna med er!! Jaga lyckoruset!
Puss o kraaaaaam

// Vicktoria

Visdoms-jävlar

Hummer
Jajamensan...för 3dje gången har mina tandsingar fått för sig att växa..P A I N! 

Hittade en dålig bild från en dejt i våras....dejten Peter G, är fotografen och mobilen agerar kamera...det jag ville säga var mest att jag tror de va typ min bästa dejt. Vi hade supertrevligt...sen klagar man juh inte när killen tar med en till en jättemysig resturang i gamla stan och man får en stor fet hummer på tallriken. *skratt* Credits till Peter säger jag bara..han vet hur en man får en tjej att känna sig som en princessa =)

Imorron jobbar jag...hell..NU jobbar jag..o 13dagar framöver jobbar jag...o tränar...gymnastiken går inte att missa och inte heller gymmet som ligger rakt över gatan (svår att komma undan då)

I går (fre)  var jag med mamma och mormor på kyrkogården..vi var hos morfar och en annan släkting. Fan vad jag saknar morfar.  Men han lever kvar genom mig: " Acrobatics in my blood"  Sen hann ja inte mer än komma hem så fick jag oväntat besöt av Peter Szalatnay som var hos mig ändå tills Tomas kom o hämtade mig. Mycket ungerska grabbar här asså haha... Tomas o jag hyrde film och sen fick ja ligga o slappa i hans UBERSKÖNA soffa medans han lagade mat åt mig. Jag var i vanlig ordning ( sen 3dagar tebax) trött som en klubbad säl.

Nu längtar jag efter en shoppingtur till Valencia och en kall cola light i solen på Alteas Standpromenad på "Americas cup" i deras uteserverings-fotöljer!

Ha det bäst nu allihoppa! // NIckiz som saknar sooooolen

Vinterjacka NYSS tack!

Tisdagen
jobbade jag till 19..sen gymnastik träning 19.30-22  och en promenad hem från träningen och ett stop på ica för o shoppa en yoghurt (primaliv m muusli i locket) så hemma strax efter 23.

Onsdagen
kom det välkända snökaoset men jag klarade mig ganska bra undan kalabaliken så nöjd o glad o hemma lite tidigare än vanligt så ringde linda precis när ja kom hem  vid 17 o ville komma förbi o det fick hon såklart, Så vi satt o prata o drack Cola-light ett par timmar innan hon vågade sig ut för att bege sig hemmåt. 

Då va klockan ca 21 så ja passade på att baka nya mackor och dammsuga innan jag gick o la mig.  Fick juh trött som en klubbad säl snällt bädda sängen innan ja kunde sova i den för ja tvättat sängkläderna. Det va hårt!  Men ja lyckades få till lakan täcke och 1 av 4kuddar fick örngott på sig.

Jo ja va o shoppa lite en sväng påvägen hem från jobbet oxå...ett linne ett hårspänne och 2hprnplar..de matcha varandra. en ögonskugga (använder juh aldrig sån sp ja vet inte varför ja köpte den) men den va lie guldfärgad...inte så stark/tydlig utan ganska ljust o svagt guldgittrig.. o 3par strumpor eftersom tvättmaskinen äter upp strumpor på löpande band.

Torsdag
Ett rejält Cardiopass på gymmet o självklart va tjejen som alllltid står o trampar på trappmaskinen där.
Ställde mig på den brevid henne  hälsade och vi skratta lite båda 2 åt att vi alltid ALLTID står där när den andra kommer.. Så vi prata under resten av hennes tid sen läste ja tidningen under mina resterande 40minutrar. Idag är jag lite trött/seg...kramgo mysig ...frusen....kelig... 

Tror förresten att snön gör mig lite knäpp! Jag är inte på sånt här myshumör i vanliga fall.. jag är tjejen som definierar det bästa med singel livet med att: Ha hela sängen för sig själv måste va det bästa...sova tvärs över sängen..inge som håller fast en ...är varm/svettig o har massa hårvax som kletas ut över mina kuddar.ihhh nej jag är GLAD! att jag är singel! hehe

I måndags var det nagelteknologen som fick besök av mig...och imorgon ska ja till Johanna o klippa mig o kanske tona några slingor lr nått...får hoppas hon tar de lite lugnare den här gången..sisst jag va där såg jag ut som en bimbo-blekt blondin när ja gick därifrån...rena skräckscenariot. Jag hade ju dessutom färgat ögonbryna dagen innan *skratt* Men hon är extreeemt hyperblondblekt sjäv så hon tycker de e fint så..hehe vi ska dra ner på johanna-faktorn den här gången...om ja lyckas får ni veta imorgon. o hur korthårig jag vart oxå...hon har nämligen lite synfel mellan 1cm o 1 dm.

Ha det så bra i snööyran nu!