Konsten att gå på kryckor i 30c värme och bo 2 trappor upp!

Hej Hopp!
Nu är jag på cypern och de började fint med morgon löprundor de försa 2 dagarna. I slutet av den andra turen har ena restaurangen kletat upp lera som "tätning" 1-2meter ut från byggnaden. Där kom jag springandes i  190 och VAD JAG FLÖG! Trode aldrig jag skulle landa...o när jag väl gjorde de var det med ett rätt obehagligt knak.
Vart runtburen av lifeguardsen
 (Liza B- om du läser de här så var det en Stavros!!!! Skratta inte ihjäl dig nu...men hans kompis Costas kom dit o hjälpte till!! haha)

Trots mina vilda protester om att vi skulle missa frukosten vart jag inknycklad i en ambulans och körd till sjukhuset. (okej jag gick med på de...för de va de enda sättet att komma från stranden att gå var HELT omöjligt..skrek som en stucken gris när ja skulle försöka sätta ner fossing)

Nu har det gått 4 dagar och jag stapplar runt på kryckorna. Första dagen var en baggis, andra ont som 17 i axlar o skuldror, vilka träningspass man får?!! Jag trodde ju det var lätt att gå på kryckor. Nu 4e dagen har jag fått pli på det men då har jag fått blåsor i händerna av kyckorna så alltid är det nått ivägen för mina vilda äventyr! Damn!

Nåja...när min 39a börjar krympa ner till den 35a som den faktiskt var för 4dagar sen ska jag försöka knyta fast en sko på den o prov gå den lite..men de blir nog i slutet av veckan.
Tills dess får jag brutal motion o jäkla massa nya muskler från krycksen...att hoppa upp och ner för trapporna 2 våningar och gå de 500m mellan rummet och frukost/middag mm är ett redigt motionspass kan jag lova!
Den normaltsett vääääldigt frusna jag är numera väldigt varm efter diverse krycks-turer.(och en utetemp på +30 till +35)

Jo jag har en Rolls Royce oxå!! Dock inte använd mer än att mamma kör vattenflaskor i den...jag tycker de e pinsamt. Dessutom går ja ju miste om motionen då ;) hihih.

Skickar upp lite bilder senare på mig o klumpfoten!
Hoppas ni har de bra där hemma!!

// Vickan-kickan med stora blåa klumpfossingen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0