Earth Hour & Sverige - Portugal



Earth Hour har vi fått se reklam för på bland annat mjölkpaket och mitt ute i bromma med utsikt in till stan var det väldigt kul att se hur lamporna släktes över staden. Flera grannar släkte förrutom en sm körde tvärtom och hade alla lampor i hela huset tända vilket vart ännumer tydligt när de andra släckte allt.

 Nuär det fotboll och N E J...tro inget...jag gillar det inte..sorry..jag har försökt men jag klarar mig jätte bra utan. Men eftersom någon i min närhet är ledsen och behöver mitt sällskap så tänker jag stå ut..jag sa nej först men samvetet..
nja..de ville sig inte så de blev ju JA ändå =)

Har vart trött som en död säl idag och osäker på om jag ens haft en puls...död alltså..vet inte om de är att de är mörkt och snöigt igen eller något annat...svacka kanske...de vart så bra innan "de där" hände..jag var pigg, tränade 5pass i veckan och promenader , glad och energisk. Sen har allting more or less rasat så djupt det går. Motivationen är noll..orken är om möjligt ännu mindre..Men de kanske vänder om en stråle sol träffar lilla mig??snälla...en liten bara! =)

Hoppas ni har en toppen helg med hög motivation, egergi och mycket nöje!

// Vicktoria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0