Stark som en oxå vig/smidig som en panter!



Så beskriver min pappa mig.
När ja hängde upponer från sängen imorse skrattade han till och sa
"akta så du inte bryter ryggen!!"
Jag bara vände huvudet där ja hängde med huvudet 2dm från golvet o fötterna i taket, och sa
 "Det går inte"
Pappa rycker på axlarna och konstaterar "Du är inte klok"
 vilket nog är helt sant =)

Att jag tränar gör mig stark, att vara uppväxt på båtar och flygplan och dessutom tränat gymnastik hela min uppväxt gör mig smidig. Det är 2 egenskaper jag besitter som jag inte vill leva utan.

Att vara i skärgården tycker jag åter igen är kul efter at jag vart trött på det ett par år. Förra året kände jag mig som Carrie i Sex and the city, med nya manolos som blivit nedtryckt i en smått blöt gummibåt av ostadigare modell tillsammans med en herre på dryga 100pannor som gjorde sitt bästa för att sänka båten,.....med livet som insatts kan man säga!!

I år kutar jag upp o ner för de branta klipporna som om jag var född med sugproppar under fötterna och njuter av det. Gummibåten har jag inte så mycket som tittat på, men vi får väll se.

Årets första dopp vart spontat avklarat efter mycket spring bland klipporna var det riktigt varmt och jag slängde av mig Juicy-dressen och hoppa i plurret med trosor och bh för bada var de sista jag hade tänkt att göra. Tur att man är frusen oftast och bär med sig nödkittet. Jag hade både halsduk och extra tröjor med mig så sjal/halsduken fick bli handuk o sen var de bara klä på sig och värma sig vid grillen! På en flack uppvärmd klipphäll omgiven av blått vatten ända till horisonten, där solen senare gick ner i havet!
*Vackert*

Kommentarer
Postat av: Jonathan Cox

Låter helt underbart!



Længtar till den dag någon gång långt bort i den avlægsna framtiden då jag kan slappna av och ta semester...



Kan du inte ta med mig næsta gång? Jag kan jobba extra som fender... :P



Kram J

2009-07-13 @ 13:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0