Dagens Tillbehör! - Tryffelstekta Champinjoner med Ruccolahack.




Stora fina champinjoner låg och väntade på mig  i en papperspåse i kylen. Svamp trivs bäst i papperspåse och alla affärer borde ha det men så är de tyvärr inte. Papperspåsen känns dessutom lite dyr och lyxig och sånt går hem hos mig! Kvalitet!

Tvättade Champinjonerna och klyftade varje svamp i 4 delar. (2 delar, om man har de vanligare mindre varianten)

Stekte dem sedan i Vit Tryffelolja tillsammans med en nypa örtsalt, vitlökspulver (färsk vitlök går säkert ännubättre) och "Persillade"-krydda (finns i mataffären).

Toppade med en krydda från Krusmyntagården (se tidigare inlägg) Som smakar lite som grillkrydda,
Men det går bra utan eller så får du använda fantasin =)

Precis innan de är klara lägger man i en liten klick smör, vänd runt, och sen upp i skålen och strö över lite finhackad ruccola som dekoration.,

och...Taaadaa!
 

Kommentarer
Postat av: Eliana

Åhh vad gott, riktigt lyxigt lät det. Kan man ha det till kött? Låter som riktigt restraurang mat =)

Jag ska prova denna nästa helg!

2008-10-17 @ 23:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0