Förrätt: Röktlax på bädd av Ruccola toppad med Balsamsirap
En bit fin Rökt lax, Ruccola, Babyspenat, Morot (hyvlad), purjolök, rödlök, persilja, avocado, citron och havssalt-flingor.
Toppad med balsamsirap för den sista "touchen".
Hade ungefär 10minuter på mig att hitta på och "slänga ihop" en förrätt till min impulsiva middagsgäst!
Men jag tyckte resultatet blev riktigt bra med den tidsbegränsningen..10minuer kan jag gott och väl spendera på att "komma på" en förrätt. Enkelt, lagom och gott!
Var och såg nya bondfilmen i helgen också...den var s å d ä r faktiskt
Nu fick jag just ett samtal om att jag ska på "Allt om mat- Mässan" och blir hämtad om 30min så nu måste jag skutta in i duschen och göra mig iordning.
Ha en toppen söndag!
Kommentarer
Trackback